60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

06

February

Aktivitete dhe analiza të Prefektit të Qarkut Kukës . 01-10 shkurt 2019.

Aktivitete dhe analiza të Prefektit të Qarkut Kukës . 01-10 shkurt 2019.

Read more

31

January

Spitalit Bashkiak të Bajram Currit i dhurohet një autombulancë nga një banor i saj.

Spitalit Bashkiak të Bajram Currit i dhurohet një autombulancë nga një banor i saj.

Me date 31.01.2019 Drejtori i Spitalit Bajram Curri z. Egzon Bashkurti informon se spitalit Bajram Curri i dhurohet nje autoambulance nga nje banor i Bashkise Tropoje aktualisht emigrant ne Angli.
Dhurimi i ambulances eshte mundesuar nga z.Asim Cenaj nje qytetar nga Tropoja ,emigrant ne Angli.Ky akt eshte kryer nga ana e tij pasi  vjet ne gusht vitit 2018 ne pushimet me familjen e tij i vellai ka pesuar nje aksident ne ( bjeshke ) dhe ka

Read more

31

January

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana 20-31 janar 2019

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana 20-31 janar 2019

 1-Takim me drejtuesit e Degëve Teritoriale që veprojnë në Qarkun Kukës.

Me date 23.01.2019 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje takim me drejtuesit e degeve territoriale qe veprojne e dhe punojne ne Qarkun Kukes.Ne kete takim u vleresua puna e bere nga ana e ketyre drejtuesve per realizimin e detyrave te ngarkuara nga qeveria shqiptare ,por nga ana e tij z Kuçana porositi drejtuesit e pranishem qe te vazhdohet te punohet

Read more

29

January

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës . 29.01.2019.

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës . 29.01.2019.

Me date 29.01.2019 ora 11.00 ne sallen e takimeve u zhvillua mbledhja e rradhes se Organit Keshillues ne Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes ku u mor ne analize edhe njehere problematika ndjekja dhe realizimi i detyrave te Sistemit te Adresarit ne Qarkun Kukes.

Nga ana e Koordinatorit te Pergjithshem te Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi u be nje prezantim ne slajte i situates se pastrimit te listave nga dublimet dhe mbivendosjet.

Per shak te rendesise se veçante qe

Read more

16

January

Analiza Vjetore e Punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës për vitin 2018.16.01.2019.

Analiza Vjetore e Punës së Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës për vitin 2018.16.01.2019.

Me datë 16.01.2019 ora 10.00 në sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukës u zhvillua Analiza Vjetore e punes se bere nga ana e Administrates se Prefektit per vitin 2018.
Ne këtë analizë merrnin pjesë znj Alma Mele Drejtoreshe e Kordinimit me Prefekturat dhe Funksionet e Deleguara ne Ministrine e Brendshme se bashku me specialistin e kesaj drejtorie z Saimir Himallari , Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana , 2

Read more

13

January

Aktivitete me rastin e 106 Vjetorit të Krijimit te Policisë së Shtetit Shqiptar . 13.01.2019.

Aktivitete me rastin e 106 Vjetorit të Krijimit te Policisë së Shtetit Shqiptar . 13.01.2019.

Ne DVP Kukes u perkujtua 106 vjetori i krijimit te armes se Policise se Shtetit .Ne kete ceremoni te zhvilluar ne ambientet e Drejtorise Vendore te Policise se Qarkut Kukes merrnin pjese familjarë te Policeve te rene ne krye te detyres , deshmor te atdheut , personel ne pension pleqerie, drejtuesit e policise vendore  , Drejtori Rajonal i Policise Prizrenit z. Nexhmi Krasniqi etj.Fjalen e rastit e mbajti Drejtori i Drejtorise Vendore

Read more

09

January

Inspektime nga Komisioni i Planifikimit e Perballimit të Emergjencave Civile dhe Krizave.

Inspektime nga Komisioni i Planifikimit e Perballimit të Emergjencave Civile dhe Krizave.

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara nga takimi i dates 08.01.2019 Komisoni i Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile dhe Krizave dhe Sektori i Monitorimit te Kompetencave Vendore nga data 09.01.2019 e ne vazhdim kane zhvilluar disa inspektime dhe kane qene ne gadishmeri 24 ore duke marre informacion dhe duke kordinuar punen per te perballuar me sukses situaten e krijuar nga temperaturat e ulta dhe bllokimi i territorit nga renja e sasise se madhe te bores ne

Read more

08

January

Takim i Komisionit të Planifikimit e Përballimit të Emergjencave Civile & Krizave .08.01.2019.

Takim i Komisionit të Planifikimit e Përballimit të Emergjencave Civile & Krizave 08.01.2019.

Me date 08.01.2019 ne sallen e Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile dhe Krizave.

Ne kete takim qe  u drejtua nga z Zenel Kucana u dha nje pasqyre e plote nga te gjithe antaret e ketij komisioni per situaten dhe per masat e marra ne kete drejtim.U theksua se duhet te punohet akoma me shume ne drejtim te angazhimit te bashkive te qarkut per te

Read more

31

December

URIM I PREFEKTIT TË QARKUT KUKËS PËR VITIN E RI 2019.

U R I M

I   P R E F E K T I T   T Ë   Q A R K U T   K U K Ë S   P Ë R   V I T I N  E  RI  2019

Të nderuar Qytetarë të Qarkut Kukës

Në emër të Qeverisë Shqiptare dhe të Institucionit të Prefektit të Qarkut me rastin e Vitit të Ri 2019 ju uroj me gjthë zemër:

GËZUAR 2019

Read more

31

December

Aktivitete të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës Datë 27-31 Dhjetor 2018

Aktivitete të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës    Datë 27-31 Dhjetor 2018

Me datë 27.12.2018 u zhvillua ne zyren e Prefektit te Qarkut Kukes nje takim me Task Forcen e therjes dhe te tregtimit te mishit.Ne kete takim ishin te pranishem perfaqeues te Bashkise se Kukesit dhe Hasit,perfaqesues te policise se shtetit ,drejtori i Aku-se dega Kukes si dhe nje perfaqesi e bisnesit te shitjes se mishit ne Kukes.Ne kete takim u tha se eshte vene ne pune thertorja e bashkise Has ndaj tani e tutje eshte e papranueshme

Read more

Prefektura Kukës

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh.Shiko më tepër.

Lidhje të rëndesishme

Bashkia Kukës

Kryeministria

Programi i Transparences

Asambleja Europiane e Qarqeve

Programi i Prefektures Kukes

Kalendari i Eventeve