60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

11

April

Takim me mjekët e rinj që po punojnë në Spitalin Rajonal Kukës . 11 Prill 2019

Takim me mjekët e rinj që po punojnë në Spitalin Rajonal Kukës . 11 Prill 2019

1-Sot me date 11.04.2019 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u organizua nje takim me 10 mjeket e rinj qe kane ardhur per te sherbyer ne Spitalin Rajonal te Kukesit.Keta mjekë te specialiteteve te ndryshme moren falenderimet e Prefektit te Qarkut z Kuçana duke ju garantuar atyre te gjithe mbeshtetjen e nevojshme institucionale ne permbushjen e detyres fisnike te mjekut.Nga ana e Prefektit te Qarkut ketyre mjekeve ju dhurua nga nje bllok i

Read more

03

April

Takime të Prefektit në bashkitë e Qarkut për luftën kundër zjarreve në pyje . Prill 2019.

Takime të Prefektit në bashkitë e Qarkut për luftën kundër zjarreve në pyje . Prill 2019.

Duke ndjekur me shqetësim situatën e pa zakontë të shfaqjes së zjarreve ne pyje dhe kullota ne këtë periudhë,si dhe dëmin e madh që po i shkaktohet mjedisit Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana ka zhvilluar takime në të tre bashkitë e Qarkut me pjesmarrje te aktorëve kryesorë që kanë detyrë ligjore mbrojtjen e pyjeve dhe të kullotave si dhe me përfaqësues të organeve ligjzbatuese në shkallë Qarku dhe konkretisht;

1-Me

Read more

31

March

Takime dhe aktivitete të Administratës së Prefektit të Qarkut Kukës 13 – 29 Mars 2019.

Takime dhe aktivitete të Administratës së Prefektit të Qarkut Kukës  13 – 29 Mars 2019.

1-Takim me drejtuesit e Degeve Teritoriale Kukës

Me date 13.03.2019 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluan takime te vecanta me drejtues te Institucioneve te ndryshme ne nivel vendor si dhe me drejtues te degeve territoriale ne te cilat u raportua per punen e bere dhe per detyrat ne te ardhmen.Nga ana e Prefektit te Qarkut Kukes z Zenel Kuçana u kerkua nje pune e vazhdueshme per permbushjen e detyrave te ngarkuara nga

Read more

27

March

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 27.03.2019.

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 27.03.2019.

Ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua me date 27.03.2019 takimi i Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile dhe Krizave i pari per viotin 2019.Merrnin pjese ne kete takim te gjithe antaret e ketij komisioni.

Fjalen e hapjes se ketij takimi e mbajti Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana i cili pergezoj te gjithe te pranishmit per punen e bere ne perballimin e situates dimerore te ketij viti qe mbyllem.

Materialin

Read more

21

March

Takim me Organin Këshillues dhe Komitetin Rajonal të Zhvillimit të Turizmit.21.03.2019.

Takim me Organin Këshillues dhe Komitetin Rajonal të Zhvillimit të Turizmit.21.03.2019.

Me date 21.03.2019 ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i Organit Keshillues dhe i KRZHT nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana me tematikë”Potencialet turistike e Mjedisore te Qarkut,garanci per nje sezon turistik te suksesshem.
Fjalen e hapjes se ketij takimi e mbajti Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana i cili pergezoj te gjithe te pransihmit per punen institucionale te bere gjate vitit qe mbyllem dhe kerkoi nje angazhim

Read more

13

March

Prezantimi i dy punonjësve të ri nga studentë të sapodiplomuar në sektorin MKVFD.

Prezantimi i dy punonjësve të ri nga studentë të sapodiplomuar në sektorin MKVFD.

Sot me datë 13.03.2019 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Kukës u bë prezantimi i punonjësve të rinj të përzgjedhur nga të sapodiplomuarit studentë të ekselencës znjsh.Kujtime Hafiz Hoda dhe z.Etmond Nazmi Axhami të cilët me shkresën tuaj nr 1465/6 datë 06.03.2019 kanë përzgjedhur për të punuar si specialistë në Sektorin e Kompetencave Vendore dhe Funksioneve të Deleguara pranë Institucionit tonë.Prezantimi u bë nga Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana dhe u shpreh e gjithë gadishmëria

Read more

13

March

Takime dhe inspektime të Prefektit dhe Administratës së Prefektit të Qarkut Kukës.

Takime dhe inspektime të Prefektit dhe Administratës së Prefektit të Qarkut Kukës.

1-Ne DVPQ Kukes sot me date 07.03.2019 u zhvillua nje takim i zgjeruar per realizimin e detyres se vena nga Qeveria Shqiptare ne Planin e Veprimit te Luftes Kunder Kanabis 2017-2020.
Ne kete takim moren pjese drejtues te degeve dhe Inspektoriateve si dhe drejtues te Njesive Administrative te Qarkut.Kukesi rradhitet te qarqet me rrisk te ulet me vetem 9 raste kultivimi per 2018,por ne fjalen e tij Sekretari i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te Qarkut z Abdulla

Read more

06

March

Mbjellja e pemëve dekorative si dhe festimet e 7 Marsit 2019 në Qarkun Kukës

Mbjellja e pemëve dekorative si dhe festimet e 7 Marsit 2019 në Qarkun Kukës

1-Mbjellja e pemëve në kuadër të inisiativës së Qeverisë Shqiptare “KrijoO2tënd” 1-2.3.2019.

Ne funksion te aksionit te Qeverise Shqiptare dhe porosive te dhena nga Ministria e Mjedist dhe e Turizmit per inisiativen me moton“KrijoO2tënd” Institucioni i Prefektit te Qarkut Kukes ne bashkepunim me Administraten e Zonave te Mbrojtura Kukes si dhe me shkollen e mesme te Pergjithshme Topojan te Njesise Administrative Topojan Bashkia Kukes organizoi me date 1 Mars 2019 aksion ne kete terrritor per mbjelljen

Read more

27

February

Takim i Task-Forcës së Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis. 27.02.2019.

Takim i Task-Forcës së Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis. 27.02.2019.

Me date 27.02.2019 ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i  Task Forces Vendore te Luftes Kunder Kanabis,i pari që zhvillohet per kete vit.
Ne kete takim moren pjese dhe diskutuan per punen e e bere te gjithe te antaret e TFV Kukes.
Ne kete takim mori pjese dhe pershendeti edhe Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana.
Në fjalen e tij ai theksoi  detyren qe i del Task Forces Vendore

Read more

25

February

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana 15-25 shkurt 2019

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana 15-25 shkurt 2019

1-Takim për luftën kundër ekstemizmit të dhunshëm . Kukës 19.02.2019.

Me date 19.02.2019 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje takim qe u organizua ne ambientet e Bar Amerika Kukes per nje seminar qe i kushtohej luftes kunder fenomenit te ekstremizmit te dhunshem ne Shqiperi dhe masat qe duhen marre per ta luftuar fenomenin..
Me kete rast u zhvillua ky takim rajonal me temë: “Rritja e kapaciteteve kunder ekstremizmit te dhunshem

Read more