60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

13

June

Takim me Task-Forcen Vendore te Luftes Kunder Kultivimit te Kanabisit.

Bazuar në ligjin nr.107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” Kreu  II ”Marrëdhëniet e Prefektit të Qarkut me Administratën Shtetërore” neni 14 “ Propozimi  dhe drejtimi i Task-Forcave dhe organizmave të përkohshëm”, Urdhërin e Kryeministrit nr.51, dt.13.04.2017 “Për Krijimin dhe Funksionimin e Strukturave Drejtuese dhe Koordinuese Ndër-Institucionale në Nivel Qendror dhe Vendor,të Ngarkuara me Përgjegjësinë e Zbatimi [...]
Read more

01

June

Aktivitet me rastin e 1 Qershorit “ Festës së fëmijëve”

Sot me rastin e 1 Qershorit  Ditës Ndërkombëtare te Fëmijëve , ne sheshin para pallatit te kultures “Hasan Prishtina” Kukes nga ana e DAR dhe e drejtorive te shkollave te bashkise Kukes u zhvillua nje aktivitet me pjesmarrjen e femijeve mesuesve dhe prinderve. Pershendeti fillimisht kryetari bashkise Kukes z Bashkim Shehu. Pastaj Koordinatori i Pergjithshem [...]
Read more

09

May

Ceremoni zyrtare me rastin e 5 Majit “Ditës së Dëshmorëve” në Kukës.

Në përkujtim të 5 Majit “Dites së Dëshmorëve” në varrezat e të rënëve në Kukës nga ana e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës u organizua një ceremoni zyrtare shtetërore Të pranishëm në këtë aktivitet ishin pas-ardhës të familjeve të dëshmorëve,veteranë,nxënës shkollash,përfqesues të institucioneve qëndrore dhe vendore,të rinj e të reja e ushtarakë. Merrte pjesë [...]
Read more

25

April

Me Ministren e Mbrojtjes znj Kodheli me rastin e hapjes së Qendrës së Mobilizimit Kukës.

Me datë 24.04.2017 Koordinatori i Përgjithshëm i Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës z Abdulla Domi mori pjesë në takimin e organizuar nga ana e Ministrisë së Mbrojtjes në Detashmentin e Mbrojtjes Rajonale Kukës me rastin e hapjes së Qendrës së Mobilizimit e cila do të akomodohet në ambientet e këtij reparti. Në këtë takim [...]
Read more

06

April

Takim me Shtabin e Luftes Kunder Kultivimit e Trafikimit te Bimeve Narkotike.

Sot me date  05.04.2017 ora 11.00 u zhvillua ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Shtabit per Luften Kunder Kultivimit te Bimeve Narkotike per punen e e bere gjate vitit 2016 si dhe miratimin e Planit te Veprimit 2017. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te : Keshillit te Qarkut,te Drejtorise Vendore te [...]
Read more

07

March

Prefektura Kukës në zbatim të Urdhërit të Kryeministrit për therrjen e kafshëve dhe tregëtimit të tyre

Ne zbatim te Urdherit te Ministrit te Bujqesise nr 567 pro date 26.01.2017 si dhe Planit te Veprimit te Prefektures Kukes dt 20.02.2016,Task-Forca e ngritur nga Prefektura Kukes ka kryer inspektim per te verifikuar kushtet higjenike ne te cilat theren bagetia,transportohen dhe shitet mishi e nenproduktet e tij me date 25 dhe 26.02.2017.

1-Ne Bashkine Kukes :

Ne baze te informacioneve te ardhura nga Grupi i Punes nuk rezulton te theren bageti jashte ambienteve te percaktuara nga ana e bashkise.

Bagetite theren ne thertoret private te licensuara te z Admir Duraku si dhe

Read more

16

February

Takim me Antaret e Komitetit Rajonal dhe Tryezes Teknike Antitrafik.

Sot me date  15.02.2017 ora 11.00 u zhvillua ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Komitetit Rajonal dhe ato te Tryezes Teknike Antitrafik per punen e e bere gjate vitit 2016 si dhe miratimin e Planit te Veprimit 2017. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te KRAT dhe TTAT te:Keshillit te Qarkut,te Drejtorise [...]
Read more

10

February

Analiza Vjetore e Prefekturës Kukës

Me datë 08.02.2017 ora 11.00 në sallën e takimeve të Prefektures Kukës u zhvillua Analiza Vjetore e punës së këtij Institucioni. Ne këtë analizë merrnin pjesë Prefekti i Qarkut Kukës z Liman Morina , Nënprefekti i rrethit Tropojë z Mustaf Tahiraj ,Nënprefekti i rrethit Has z Selman Geca si dhe gjithë punonjësit e Administratës së [...]
Read more

10

January

Inspektim ne terren nga Shtabi i Emergjencave Civile te Prefektures Kukes.

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara nga takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile nga data 04.01.2017 e ne vazhdim Shtabi i Emergjencave Civile i perbere nga z Abdulla Domi Sekretar i Pergjithshem z Azem Tema Sektori i Emergjencave Civile dhe z Ilmi Lisha Sektori i Monitorimit te Kompetencave Vendore kane zhvilluar [...]
Read more

06

January

Takim me Antaret e Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile.

Prefekti i Qarkut Kukes z Liman Morina sot me date  04.01.2017 ora 15.00 zhvilloi ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te Bashkise Kukes,te Drejtorise Vendore te Policise dhe te Sektorit te Qarkullimit Rrugor,te DAR,te Drejtorise Rajonale Spitalore dhe [...]
Read more