60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

07

September

Mbi punën e bërë nga ana e Task-Forcës Vendore për muajin Gusht 2017

Ju informojmë se nga informacionet dhe monitorimet tona për muajin Gusht 2017 rezulton se :

 

Drejtoria Vendore e Policisë së Qarkut Kukës

 

Për muajin Gusht 2017 është hartuar dhe zhvilluar  1 (një) plan operacional nga Sektori i Hetimit Krimeve, dhe 1 (një) nga Komisariati i Policisë Kukës.

 

Janë evidentuar 3 raste të kultivimit bimë narkotike, të kultivuara në 3 parcela me 281  rrënjë bimësh, të përmasave të ndryshme.

 

Të zbuluara këto me informacione policore nga strukturat e Policisë Vendore Kukës, në të tre rastet janë bëre veprimet proçedurale dhe janë referuar prokurorisë për hetime

Read more

11

August

Nga informacionet e marra mbi punën e bërë nga ana e Task-Forcës Vendore te Luftes Kunder Kultivimit e Trafikimit te Kanabisit për muajin Korrik 2017 rezulton se kemi keto rezultate:

Drejtoria Vendore e Policisë së Qarkut Kukës

 

Puna e bërë në terren nga ana e strukturave të Drejtorisë Vendore të Policisë së Shtetit në zbatim të detyrave të vëna në zbatim të Planit të Veprimit për luftën kundër Kultivimit e Trafikimit të Kanabisit si dhe të detyrave të marra nga ana e kësaj Drejtorie në kuadër të Planit të Veprimit të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit dhe detyrimeve të Task-Forcës Vendore.

 

Nga të dhënat e marra për muajin Korik 2017 kjo është dinamika e punës për goditjen e veprimtarisë kriminale

Read more

21

July

Analiza 6 mujore e punës së Komitetit Rajonal dhe e Tryezës Teknike Antitrafik.

Po zhvillojme sot kete takim per te bere Analizen e Punes te Luftes Antitrafik per 6 mujorin e pare te vitit 2017 arritjet dhe problematikat e hasura ne kete drejtim.

Ju informoj fillimisht se gjate periudhes Janar-Qershor 2017 ne zbatim te detyrave ligjore qe ka Institucioni i Prefektit jane zhvilluar nje sere aktivitetesh dhe ne pergjithesi jane realizuar te gjitha detyrat e vena nga Komiteti Rajonal Antitrafik ne Planin e Veprimit.

Duke analizuar realizimin e detyrave nga secili Institucion ju informoj se:

1.Një ndër prioritetet e punës së strukturave të Drejtorise Vendore të

Read more

13

July

Takim me Antarët e Komisionit të Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile.

Prefekti i Qarkut Kukes z Liman Morina me date  13.07.2017  zhvilloi ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te :,Drejtorise Vendore te Policise ,te Policise se Kufirit dhe Migracionit ,te Policise Rrugore Perfaqesues te Bashkive Kukes dhe Has ,te [...]
Read more

11

July

Takimi i dytë i Task-Forcës Vendore të Luftes Kunder Kultivimit te Kanabisit.

Bazuar në ligjin nr.107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” si dhe Urdhërit të Prefektit të Qarkut nr.30, datë 24.04.2017 “Për ngritjen e Task-Forcës Vendore kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Bimëve Narkotike”. Me date 10.07.2017 ora 11.00 u zhvillua takimi i dyte i Task Forces Vendore te Luftes Kunder Kultivimit te Kanabisit ne sallen e takimeve te [...]
Read more

13

June

Takim me Task-Forcen Vendore te Luftes Kunder Kultivimit te Kanabisit.

Bazuar në ligjin nr.107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” Kreu  II ”Marrëdhëniet e Prefektit të Qarkut me Administratën Shtetërore” neni 14 “ Propozimi  dhe drejtimi i Task-Forcave dhe organizmave të përkohshëm”, Urdhërin e Kryeministrit nr.51, dt.13.04.2017 “Për Krijimin dhe Funksionimin e Strukturave Drejtuese dhe Koordinuese Ndër-Institucionale në Nivel Qendror dhe Vendor,të Ngarkuara me Përgjegjësinë e Zbatimi [...]
Read more

01

June

Aktivitet me rastin e 1 Qershorit “ Festës së fëmijëve”

Sot me rastin e 1 Qershorit  Ditës Ndërkombëtare te Fëmijëve , ne sheshin para pallatit te kultures “Hasan Prishtina” Kukes nga ana e DAR dhe e drejtorive te shkollave te bashkise Kukes u zhvillua nje aktivitet me pjesmarrjen e femijeve mesuesve dhe prinderve. Pershendeti fillimisht kryetari bashkise Kukes z Bashkim Shehu. Pastaj Koordinatori i Pergjithshem [...]
Read more

09

May

Ceremoni zyrtare me rastin e 5 Majit “Ditës së Dëshmorëve” në Kukës.

Në përkujtim të 5 Majit “Dites së Dëshmorëve” në varrezat e të rënëve në Kukës nga ana e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës u organizua një ceremoni zyrtare shtetërore Të pranishëm në këtë aktivitet ishin pas-ardhës të familjeve të dëshmorëve,veteranë,nxënës shkollash,përfqesues të institucioneve qëndrore dhe vendore,të rinj e të reja e ushtarakë. Merrte pjesë [...]
Read more

25

April

Me Ministren e Mbrojtjes znj Kodheli me rastin e hapjes së Qendrës së Mobilizimit Kukës.

Me datë 24.04.2017 Koordinatori i Përgjithshëm i Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës z Abdulla Domi mori pjesë në takimin e organizuar nga ana e Ministrisë së Mbrojtjes në Detashmentin e Mbrojtjes Rajonale Kukës me rastin e hapjes së Qendrës së Mobilizimit e cila do të akomodohet në ambientet e këtij reparti. Në këtë takim [...]
Read more

06

April

Takim me Shtabin e Luftes Kunder Kultivimit e Trafikimit te Bimeve Narkotike.

Sot me date  05.04.2017 ora 11.00 u zhvillua ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Shtabit per Luften Kunder Kultivimit te Bimeve Narkotike per punen e e bere gjate vitit 2016 si dhe miratimin e Planit te Veprimit 2017. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te : Keshillit te Qarkut,te Drejtorise Vendore te [...]
Read more