60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

22

April

Aksion për Pastrimin e Mjedisit në Kuadër të Nismës së Qeverisë Shqiptare “Të Pastrojmë Shqipërinë që Duam” si dhe Aktiviteteve të “Ditës Ndërkombëtare Tokës” 16-22 prill 2018.

                                                                            PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Aksion për Pastrimin e Mjedisit në Kuadër të Nismës së Qeverisë Shqiptare “Të Pastrojmë Shqipërinë që Duam” si dhe Aktiviteteve të “Ditës Ndërkombëtare Tokës” 16-22 prill 2018.

Pas hapjes se aksionit per pastrimin e mjedisit me date 18.04.2018 ne baze te nje plani pune te percaktuar mire, ne kuader te

Read more

18

April

Aktivitet javor 16-22 Prill 2018 në kuadër të nismës “Të Pastrojmë Shqipërinë që Duam”dhe “Java e Tokës”

Deklaratë për mediat

Kukes 18.04.2018

Prefektura e Qarkut Kukes i është bashkuar sot nismës një javore të Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit për pastrimin e territorit me moton “Të pastrojmë tokën që duam”. Paraditen e sotme, përfaqësuesit e Prefekturës; Bashkive Kukës, Tropojë dhe Has; përfaqësues të institucioneve shtetërore; si dhe me mbështetjen e veçantë të konsulentit Eptisa që zbaton Projektit: Asistencë Teknike për Sistemin e Menaxhimit të Integruar të Mbetjeve të Ngurta për dy bashki të përzgjedhura të Shqipërisë dhe të Financuar nga Bashkimi Europian, morën pjesë në ceremoninë e

Read more

16

April

Takim me Drejtuesit e Administratës Shtetërore të Qarkut Kukës

                                 PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Takim me Drejtuesit e Administratës Shtetërore të Qarkut Kukës

Me date 16.04.2018 ne oren 15.30 Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana zhvilloi ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit nje takim me te gjithe drejtuesit e Institucioneve Qerndrore ne nivel lokal.

Ne kete takim Prefekti i Qarkut i njohu te pranishmit me porosite e dhena nga ana e Qeverise Shqiptare dhe Kryeministri z Rama ne lidhje me aksionin  qe do

Read more

15

April

Takime dhe aktivitete me rastin e festimeve në përkujtim të “Eksod 99”.

                           PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Me rastin e 19 vjetorit te “Eksod 99” ne  Kukes u zhvilluan disa aktivitete te cilat u ndoqen edhe nga ana e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana.

Me date 15.04.2018 ishte i pranishem ne panairin e librit te hapur me kete rast ne sheshin qendror te Qytetit Kukes ne nje ambient perpara kulles se mikpritjes dhe te qendreses.
Panairi kombëtar i librit synohet të kthehet ndër ngjarjet më të mëdha kulturore të sezonit

Read more

13

April

Inspektime në autostradën Kukës-Morinë të Ministrit të Transporteve z Damian Gjiknuri

                             PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Me date 13.04.2018 Ministri i Transporteve dhe i Energjetikes z Damian Gjiknuri ishte ne nje inspektim ne segmentin rrugor Tuneli i Kalimashit- Dogana Morin ku u njoh nga afer me punen qe po behet nga ana e firmave kontraktuese per ecurine e ndertimit te pjeseve te mbetura te  urave qe lidhin autostraden ne segmentin Kukës-Morinë.

Ne kete takim z Gjiknuri shoqerohej nga Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana.

Duke e

Read more

11

April

Takime në Kukës të Ministrit të Financave dhe Ekonomisë z Arben Ahmetaj,si dhe në Kukës,Has dhe Tropojë të Zv/Ministrit të Transporteve dhe Energjetikës z Artan Shkreli.

                              PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Takime në Kukës të Ministrit të Financave dhe Ekonomisë z Arben Ahmetaj,si dhe në Kukës,Has dhe Tropojë të Zv/Ministrit të Transporteve dhe Energjetikës z Artan Shkreli.

Ne baze te nje plani pune te paracaktuar Ministri i Ekonomise dhe i Financave z Arben Ahmetaj zhvilloi me date 11 04.2018 nje takim ne qytetin e Kukesit per te diskutuar me bisnesmenet e Bashkise Kukes ligjin per tatim fitimin dhe tatimet ne pergjithesi e

Read more

30

March

Testim i efektivëve të stacioneve të MNZ-së në Tropojë dhe Has.

                          PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Lënda:Testim i efektivëve të stacioneve të MNZ-së në Tropojë dhe Has.

Me date 30.03.2018 ne baze te nje Plani Pune nje komision vleresues i Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes ne perberje te te cilit ishte edhe nje perfaqesues i Detashmentit te Mbrojtjes Rajonale Kukes kane kryer inspektimin e efektiveve te MNZ-se ne bashkite Tropoje dhe Has per te pare gjendjen fizike te efektiveve dhe per te ndjekur kapjen e normave ligjore te

Read more

23

March

Takim për marrjen e masave në luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabis.

                          PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takim për marrjen e masave në luftën kundër kultivimit dhe trafikimit të kanabis.

Me date 23.03.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e rrethit te Topojes z Mustaf Tahiraj si dhe ate te rrethit te Hasit z Selman Geca moren pjese ne takimin e organizuar nga ana e Drejtorise Vendore te Policise se Qarkut ne lidhje me marrjen e masave per luften kunder mbjelljes,kultivimit dhe trafikimit te kanabis-it.

Pas raportit te

Read more

20

March

Takim me Organin Këshillues me temë « Shëndetësia në Qarkun Kukës »

                       PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takim me Organin Këshillues me temë « Shëndetësia në  Qarkun Kukës »

Në zbatim të Ligjit nr.107/2016 ”Për Prefektin e Qarkut “, të rregullores funksionimit të Organit Këshillues, Institucioni i Prefektit të Qarkut Kukës zhvilloi me date 19.03.2018 takimin e rradhes me tematikë punën në sektorin e shëndetsisë.Fjalen e hapjes e beri Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana i cili foli per rendesine e madhe qe ka per Keshillin e Ministrave sherbimi shendetesor dhe ofrimi i ketij sherbimi

Read more

20

March

Në ndjekje të situates së Emergjencave Civile dhe të mbajtjes hapur të rrugëve .

                      PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Në ndjekje të situates së Emergjencave Civile dhe të mbajtjes hapur të rrugëve .

1-Ne zbatim te planeve te punes dhe te detyrimeve ligjore edhe gjate kesaj periudhe dimri sektori i Emergjencave dhe Krizave si dhe sektori i Kompetencave Vendore dhe Funksioneve te Deleguara prane Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes ka mbajtur ne qender te punes se tij marrjen e masave dhe ndjekjen e situates per te mbajtur te hapuara rruget nacionale per shkak te bores

Read more