60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

23

May

Takime ne kuader te llogaridhenjes qeveritare perpara qytetareve Has 23 Maj 2018.

                                PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takime ne kuader te llogaridhenjes qeveritare perpara qytetareve Has 23 Maj 2018.

Ne kuader te turit te takimeve per llogaridhenje perpara qytetareve me date 23.05.2018 u zhvilluan disa takime ne Bashkine Has dhe konkretisht ne Njesite Administrative Fajza dhe Golaj si dhe ne Bashkine Krume Qender.
Ne keto takime merte pjese edhe zv Kryeministrja e Republikes se Shqiperise znj Senida Mesi,Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana ,i deleguari i Partise Socialiste per

Read more

22

May

Ceremoni me rastin e perfundimit te punimeve te rruges Shishtavec-Dragash

                         PREFEKTI I QARKUT KUKES

Ceremoni me rastin e perfundimit te punimeve te rruges Shishtavec-Dragash

Me date 22.05.2018 ne piken Doganore Shishtavec-Dragash ne Kukes u be inagurimi i rruges automobilstike qe lidh fshatrat e Shishtavecit Shqiperi dhe te Dragashit ne Kosove.Ky investim i Bashkimit Europian ne kuader te investimeve nderkufitare sherben per lidhjen dhe funksionimin sa ne komod te qytetareve te dy aneve te kufirit.
Ne kete inagurim merrnin pjese, shefja e zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë,Nataliya Apostolova ,

Read more

16

May

Takim me Komitetin e Zhvillimit Rajonal të Turizmit dhe Organin Këshillues.

                            PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takim me Komitetin e Zhvillimit Rajonal të Turizmit dhe Organin Këshillues.

Në zbatim të ligjit 107/2016 date 27.10.2016 “Për Prefektin e Qarkut”,me date 16.05.2018 u zhvillua ne sallen e takimeve ne Prefekture takimi i Organit Keshillues dhe i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana me objekt “Potencialet Turistike te Qarkut Kukes”.
Ne kete takim moren pjese te gjithe antaret e ketyre dy organizimeve dhe

Read more

14

May

Takim në Tropojë e Has në kuadër të Emergjencave Civile për mbrojtjen nga zjarri.

                            PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Takim në Tropojë e Has në kuadër të Emergjencave Civile për mbrojtjen nga zjarri.

Me date 11.05.2018 në Nenprefekturen e rrethit Tropoje dhe me date 14.05.2018 ne Nenprefekturen Has u zhvilluan takime për te pare gjendjen aktuale dhe masat qe do merren per te perballuar verën stinen e zjarreve.

Prefekti i Qarkut z Kuçana pasi falenderoi pjesmarresit per prezencen e tyre ne keto takime kerkoi vemendjen e tyre per te marre

Read more

09

May

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile Kukës.

                            PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile Kukës.

Me date 09.05.2018 u zhvillua ne Prefekture takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile me antaret e ketij komisioni per te marre informacion për gjendjen aktuale dhe masat qe do merren per te perballuar me sukses stinen e zjarreve ne gjithe territorin e Qarkut.

Ne fjalen e hapjes Prefekti i Qarkut z Kuçana pasi falenderoi pjesmarresit ne kete takim

Read more

07

May

Takim me shkrimtarë,piktorë dhe artistë të rrethit Kukës

                               PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

 

Takim me shkrimtarë,piktorë dhe artistë të rrethit Kukës

Kukës 07.05.2018

Në kuadër të aktiviteteve që po zhvillohen në mbarë Shqipërinë për nder të “Vitit të Skënderbeut” dhe në shenjë falenderimi për punën e bërë dhe kontributin e dhënë nga ana e shkrimtareve dhe artisteve në funksion të misionit fisnik të mbajtjes gjallë te vlerave intelektuale , artistike dhe letrare në rrethin Kukës, Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana zhvilloi një

Read more

05

May

Ceremoni zyrtare në përkujtim të “ Ditës së Dëshmorëve të Atdheut ” në Kukës.

                           PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Ceremoni zyrtare në përkujtim të “ Ditës së Dëshmorëve të Atdheut ” në Kukës.

Në përkujtim “ Ditës së Dëshmorëve të Atdheut ” me datë 5 Maj 2018 në varrezat e dëshmorëve  në Kukës nga ana e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës , Komiteti i Veteranëve të Lançl dhe Organizata e Familjeve të Dëshmorëve të rrethit Kukës u organizua një ceremoni zyrtare shtetërore.

Ishin të pranishëm në këtë aktivitet përkujtimor pas-ardhës

Read more

24

April

Takim me Organin Këshillues pranë Prefektit të Qarkut Kukës

                             PREFEKTI I QARKUT KUKES

Takim me Organin Këshillues pranë Prefektit të Qarkut Kukës

Në zbatim të ligjit 107/2016 date 27.10.2016 “Për Prefektin e Qarkut”,me date 24.04.2018 u zhvillua takimi i ketij Organi nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana me objekt “Kontrolli i Territorit”
Ne kete takim moren pjese te gjithe antaret e ketij organizmi dhe pasi u be nje prezantim i tyre u kalua ne diskutimin e problematikes se Mjedist dhe te ruajtjes se

Read more

24

April

Takim me zv ministrat e Ministrisë së Energjetikës dhe Infrastrukturës në Prefekturë.

                           PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takim me zv ministrat e Ministrisë së Energjetikës dhe Infrastrukturës në Prefekturë.

Me date 24.04.2018 Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana priti ne nje takim zv Ministrat e Infrastruktures dhe te Energjise znj Dorina Çinari dhe zotin Enis Aliko.
Ne kete takim u diskutua ne detaje per problemet e ndryshme qe shqetesojne Qarkun Kukes qe nga puna ne Minierat e ndryshme ,OSHEE-ne ,Pronat,Infrastruktura si dhe marrjen e masave per te realizuar te gjitha detyrat

Read more

24

April

Takim i Task-Forcës së Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis

                            PREFEKTI I QARKUT KUKES

Takim i Task-Forcës së Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis

Ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes me date 24.04.2018 ora 10.00  u zhvillua takimi i rradhes me perfaqesuesit te Task Forces Vendore.
Moren pjese ne kete takim dhe raportuan per punen e e bere te gjithe te antaret e TFV Kukes.
Ne kete takim pershendeti edhe Prefekti i Qarkut z Zenel Kuçana.
Në këtë takim të

Read more