60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

23

July

Takim me Drejtuesit e Degëve Territoriale dhe Inspektoriateve të Qarkut Kukës.

Takim me Drejtuesit e Degëve Territoriale dhe Inspektoriateve të Qarkut Kukës.

Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi sot me date 23.07.2018 ora 11.00 nje takim me drejtuesit e degëve territoriale dhe inspektoriateve të Qarkut Kukës ne te cilen u diskutua problemi i ruajtjes dhe menyres se ekspertizes se materialit arkivor te prodhuar ne kete institucione si dhe per menyren e trajtimit te ankesave te qytetareve.
Pas fjales se Prefektit te Qarkut Z. Zenel Kuçana per piken e pare te rendit te dites ate te trajtimit te punes se arkivave dhe

Read more

17

July

Takime të Prefektit të Qarkut Kukës me të rinjtë e programit « Smile Albania »

Takime të Prefektit të Qarkut Kukës me të rinjtë e programit « Smile Albania »

Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana me date 17.07.2018 zhvilloi nje takim ne piken kufitare te Morinit ku u njoh nga afer me punen qe te rinjtë e projektit “Smile Albania”po bejne ne promovimin e vlerave turistike te Shqiperise per turistet qe futen ne territorin tone ne kete sezon.
Nga ana e te rinjve u theksua se ka nje deshire te madhe per te promovuar sa me shume te jete e mundur vendin tone nepermjet flete palosjeve dhe udhezimeve

Read more

12

July

Takime të Prefektit të Qarkut Kukës në Has dhe Tropojë për analizë pune 6 mujore.

Takime të Prefektit të Qarkut Kukës në Has dhe Tropojë për analizë pune 6 mujore.

Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca, me date 12.07.2018 moren pjese ne nje takim te organizuar me pergjegjesit e zyrave dhe te degeve territoriale ne Krume te bashkise Hasit,ne te cilen u be analiza e punes 6 mujore e vitit 2018.
Po keshtu nje aktivitet i tille per analizen e punes 6 mujore u organizua edhe ne neprefekturen e Tropojes ne prani edhe te nenprefektit z Kurmekaj

Read more

10

July

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit të Kanabis .

 

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit të Kanabis .

Me date 10.07.2018 ora 11.00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluar takimi i rradhes i Task Forces Vendore te Luftes Kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabis-it.Ky takim u drejtua nga Prefekti i Qarkut z Kuçana i cili ne fjalen e tij pergezoi strukturat e Drejtorise Vendore te Policise se Shtetit dhe ato te Kufirit dhe Migracionit per punen e bere ne kete lufte si dhe te gjitha Institucionet sherbimet dhe drejtorite qe jane pjese e ketij

Read more

10

July

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës . Korrik 2018.

 

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës . Korrik 2018.

Sot me date 10.07.2018 ora 12.00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i rradhes me Organin Keshillues te Prefektit per muajit Korrik 2018.
Pas fjales se hapjes nga ana e Prefektit te Qarkut Z. Zenel Kuçana ,materialin e pregatitur per kete takim e paraqiti Koordinatori i Pergjithshem Z. Abdulla Domi.
Nga përvoja e krijuar në institucionin e Prefektit dhe në zbatim të porosive të qeverisë Shqiptare, tashmë është krijuar një model shume i mirë i formatit të

Read more

07

July

Panairi ’’Dhia e Hasit 2018’’

 

Panairi  ’’Dhia e Hasit 2018’’ 

Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca si dhe Pergjegjesi i Sektorit te Monitorimit te Kompetencave Vendore dhe Funksioneve te Deleguara z.Ilmi Lisha, me date 07.07.2018 moren pjese ne Panairin e Dhise se Hasit 2018.
Ky panair i pervitshem u organanizua nga Bashkia e Hasit dhe program SARED dhe u zhvillua ne bjeshket e Pashtrikut, me pjesemarrjen e shume blegtoreve qe mbareshtrojne dhinë e Hasit. Te pranishmit ne kete aktivitet i pershendeti dhe z.Kuçana i cili u premtoi

Read more

07

July

Ceremoni në përkujtim të rënjes së « 20 Dëshmorëve »

 

Ceremoni në përkujtim të rënjes së « 20 Dëshmorëve »

Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes z.Abdulla Domi, me date 07.07.2018 mori pjese ne Ceremonine Perkujtimore te 20 Deshmoreve te rene ne nje aksident automobilistik ne fshatin Mal i Bardhe Milot-Kurbin.
Kjo ceremoni ishte e organizuar nga Organizata e familjeve te Deshmoreve, dhe Komiteti i Veteraneve te Rretheve Kukes dhe Kurbin ne vendin ku me 07.07.1949, gjate udhetimit per ne aksion 20 konviktorë te nisur nga Kukesi aksidentalisht humben jeten, aty ku sot ngrihet lapidari qe perkujton kete ngjarje te

Read more

05

July

Takime të Prefektit të Qarkut me drejtues Institucionesh për sezonin turistik 2018.

                 PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Takime të Prefektit të Qarkut me drejtues Institucionesh për sezonin turistik 2018.

A-Në kuadër të marrjes së masave për një sezon turistik të suksesshëm me date 25.06.2018 Prefekti i Qarkut Kukes zhvilloi nje takim me Drejtorin e Drejtorise Vendore te Policise se Qarkut,me Drejtorin e Drejtorise Vendore te Kufirit dhe Migracionit Kukes si dhe me shefin e Njësise se Autostradës me te cilet bisedoi mbi menyren e funksionimit te pikave te kontrollit kufitar dhe te shtimit te sporteleve ne ditet

Read more

05

July

Analiza 6-mujore e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës.

 

  

 

Analiza 6-mujore e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës.

Me daten 05.07.2018 ne Institucionit e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua analiza 6-mujore e punes se administrates.
Pas hapjes se ketij takimi nga ana e Prefektit, analizen e punes e prezantoi Koordinatori i Pergjithshem z.Abdulla Domi.
Ne materialin e pregatitur u paraqit nje ekspoze e punes se bere gjate periudhes Janar-Qershor 2018, dhe u evidentuan arritjet dhe problematikat e hasura gjate kesaj periudhe.
E gjithë puna e administrates së Prefektit të Qarkut është bazuar në Ligjin 107/2016 “Për Prefektin e Qarkut” si

Read more

04

July

Inagurimi i fillimit të punimeve të rrugës Vranë Lekbibaj Tropojë dhe hapja e sezonit turistik

 

Inagurimi i fillimit të punimeve të rrugës Vranë Lekbibaj Tropojë dhe hapja e sezonit turistik

Me date 04.07.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana mori pjese ne nje ceremoni te organizuar ne fshatin Vrane Nikaj Mertur te Njesise Administrative Lekbibaj te Bashkse Tropoje ku u inagurua ceremonia e fillimit te ndertimit te rruges Vrane-Curraj i Eperm, me kontribute te Bashkise Tropoje si dhe te banoreve e biznesmeneve te zones.
Po ne kete date Prefekti i Qarkut z.Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar nga Njesia Administrative Lekbibaj me rastin e

Read more