60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

12

October

Takime të zhvilluara në bazë të kalendarit të aktiviteteve të Muajit Tetor Antitrafik.

Takime të zhvilluara në bazë të kalendarit të aktiviteteve të Muajit Tetor Antitrafik.

 

Televizioni Kukës  Bisedë në studio Datë 03.10.2018.

Ne funksion te permbushjes se detyrimeve ligjore ,ne zbatim te detyrave te vena nga Koordinatori Kombetar Antitrafik,si dhe ne realizimit te aktiviteteve te pasqyruara ne kalendarin e miratuar,me date 03.10.2018 u zhvillua nje bisede ne studion me Kryetarin e Tryezes Teknike Antitrafik z Abdulla Domi dhe me 2 antare te kesaj tryeze znj Vera Istrefi dhe Elda Lushi.Ne kete bisede u pasqyrua edhe njehere puna e bere nga TTAT si

Read more

09

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës gjatë kësaj periudhe. Datë 09.10.2018.

 

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës gjatë kësaj periudhe. Datë 09.10.2018.

1-Prefekti i Qarkut Kukes z.Zenel Kuçana se bashku me Nenprefektin e Rrethit te Hasit z.Selman Geca, me date 02.10.2018 moren pjese ne nje takim te organizuar komisariatin e policise se Hasit,ne te cilen u be hapja e zyres se pritjes se qytetareve dhe e policimit ne komunitet,financim i Qeverise Suedeze.Ne kete takim merrte pjese edhe zv ambasadorja e Suedise ne Tirane.

2-Ne fund te muajit Shtator 2018 ne nje takim te vecante z Kuçana priti edhe perfaqeueset e Ministrise

Read more

04

October

Ceremoni me rastin e 74 vjetorit të formimit të brigadës së 24 Sulmuese në Bicaj.Datë 04.10.2018.

Ceremoni me rastin e 74 vjetorit të formimit të brigadës së 24 Sulmuese në Bicaj.Datë 04.10.2018.

Në përkujtim të 74 Vjetorit te formimit te Brigades se 24-Sulmuese Komiteti i Veteraneve te Lancl dhe Organizata e Familjeve te Deshmoreve te Bashkise Kukes organizuan ne fshatin Bicaj te Njesise Administrative Bicaj nje ceremoni perkujtimore tek lapidari qe e perkujton kete ngjarje.
Të pranishëm në këtë aktivitet ishin veteranë dhe pas-ardhës të familjeve të dëshmorëve ,nxënës shkollash , përfqesues të institucioneve qëndrore dhe vendore ,si dhe të rinj e të reja e ushtarakë.
Merrte pjesë në

Read more

01

October

Hapja e aktiviteteve që do të zhvillohen në kuadër të muajit Tetor Antitrafik. 01.10.2018

Hapja e aktiviteteve që do të zhvillohen në kuadër të muajit Tetor Antitrafik. 01.10.2018

Në kuader te muajit Tetor sot po ju sjellim ne vemendje se eshte hapur muaji i aktiviteteve ,ndaj po riaktivizojme edhe faqen në fb të “ Tryezës Teknike Antitrafik“ të Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës pasi zyrtarisht muaji Tetor është i shpallur nga Koordinatori Kombëtar si Muaji Antitrafik.Me rastin e hapjes së aktiviteteve që do të zhvillohen në të gjithë Qarkun Kukës për Muajin Tetor Antitrafik,ju bëjmë një thirrje qytetare dhe njerëzore që ti bashkoheni sa

Read more

30

September

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

Në Institucionin e Prefektit në fund të muajit Shtator 2018 u organizua takimi i radhës dhe i fundit për këtë vit i Task-Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabisit, në të cilën u bë një bilanc i punës së bërë nga të gjithë institucionet e përfshira në këtë Task-Forcë.
Prefekti i Qarkut Kukës, në cilësinë e kryetarit të kësaj Task-Force përgëzoj angazhimin dhe punën e bërë nga strukturat e policisë dhe organeve të tjera ligjzbatuese dhe

Read more

26

September

Takimi i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Kukës. 26.09.2018.

Takimi i Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Kukës. 26.09.2018.

Me datë 26.09.2018 ora 11.00 në Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i Komitetit Rajonal te Zhvillimit te Turizmit per te bere analizen e punes se ketij komiteti gjate sezonit turistik veror qe sapo mbyllem.
Takimi u zhvillua nen drejtimin e Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana.Ne kete takim merrte pjese edhe zv Ministri i Turizmit dhe Mjedisit z Hajrulla Çeku si dhe perfaqesuesja e kesaj Ministrie znj Jorida Labi si dhe te gjithe antaret e Komitetit Rajonal te

Read more

26

September

Takim i Task Forcës për përmiresimin e treguesve të pagesës së Energjisë Elektrike.

Takim i Task Forcës për përmiresimin e treguesve të pagesës së Energjisë Elektrike.

Me date 26.09.2018 ora 12.00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluar takimi i rradhes i Task forces per permiresimin e arketimeve dhe uljen e nivelit te humbjeve ne sistemin e shperndarjes se energjine elektrike.Edhe ky takim u drejtua nga Prefekti i Qarkut z Kuçana e cili theksoi se nga te dhenat qe disponohen ka permiresim te ndjeshem ne te dhenat per pagesat e faturave te energjise elektrike kete muajin e fundit.Ai kerkoi nga drejtuesit e

Read more

17

September

Inspektime pune të ndryshme të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

 

Inspektime pune të ndryshme të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

Me datë 17.09.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje inspektim ne vendin ku do te paguhet tarifa e rruges se kombit (Tolli) meqenese sot ka filluar te aplikohet kjo tarife per te gjkthe perdoruesit e rruges.Tarifa per te gjithe shoferet banore te Qarkut Kukes qe banojne dhe kane te rregjistruar automjetet e tyre ne DRSHTRR Kukes do te paguajne vetem 100 leke.
Gjate ketij inspektimi tek tolli u vu re se gjjthshka po ecen mire pa probleme

Read more

17

September

Ceremoni të zhvilluara me rastin e fillimit të Vitit të Ri shkollor 2018-2019.

 

Ceremoni të zhvilluara me rastin e fillimit të Vitit të Ri shkollor 2018-2019.

Me datë 17.09.2018 si ne gjithë Shqipërinë edhe në Qarkun e Kukësit u zhvillua ceremonia e fillimit të Vitit të Ri shkollor 2018-2019.

Për një prezantim sa më dinjitoz dhe për ta kthyer këtë ditë në një ditë festive, Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana ishte prezent në aktivitetet e zhvilluara në shkollat 9 vjeçare “Riza Spahiu” dhe shkollen e mesme të përgjithsme “Havzi Nela” Kukës.

Në ceremoninë e zhvilluar në shkollën e mesme ‘Havzi Nela’ merrte pjesë edhe

Read more

12

September

Takim me drejtuesit e Institucioneve Qëndrore në Bashkinë e Hasit.

Takim me drejtuesit e Institucioneve Qëndrore në Bashkinë e Hasit.

Në kuadër të takimve periodike dhe të vazhdueshme me datë 12.09.2018 Prefekti i Qarkut Kukës Z.Zenel Kuçana zhvilloi një takim me drejtuesit e Institucioneve Qëndrore ne nivel lokal në Bashkine e Hasit ku kërkoi nga ata një informacion mbi punën e bërë në përmbushje të detyrave të përcaktuara nga qeveria shqiptare.Drejtuesit lokal te Hasit pasi diskutuan per punen e bere dhe rezultatet e arritura e siguruan Prefektin e Qarkut z Kuçana se puna e bere ka pasur ndikim te drejtperdrejte ne

Read more