Gëzuar festën e Kurban Bajramit, festën e shenjtë të faljes, besimit e të sakrificës!

Të nderuar besimtar të besimit Islam!
Gëzuar festën e Kurban Bajramit, festën e shenjtë të faljes, besimit e të sakrificës!
Besim, paqe, mirësi, begati e ardhmëri për Ju dhe të gjithë besimtarët Islam e familjet tyre !
Prefekti i Qarkut Kukës
Zenel Kuçana