Nje takim i ngrohtë në zyrën time me Kolonel Nexhmi Krasniqi, Drejtor Rajonal i DR e Policisë Kufitare “Perëndimi” Gjakovë dhe Alban Todaj, Drejtor i Doganës Kukes.
Në këtë takim u bisedua për bashkëpunimin e ngushtë ndërmjet dy palëve, që koha e kalimit të qytetarëve në PKK ( Morin, qafë Prushi, qafë Morinë, Shishtavec ) në të dy anët e kufirit të jetë sa më e shkurtër, duke mos krijuar rradhë të gjata automjetesh, duke vepruar edhe me procedurë të përshpejtuar, kur krijohen situata të tilla . U diskutua edhe për zbatimin e masave për Covid-19, ku qytetarët duhet të jenë të vaksinuar ….