Sot Kompania “Valdrin” hapi kompleksin e ri me të njëjtin emër në zonën industriale Kodër Lumë.
Në këtë event morën pjesë Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, zv/Ministri i Industrisë, e Tregtisë së Republikës së Kosovës z.Getuart Mjeku Kryetari i Këshillit të Qarkut z Abdulla Domi, Biznesmen; Sipermarres ,Drejtues të institucioneve shtetërore etj.
Fjalën e rastit e mbajti Predidenti i Kompanisë Valdrin z.Sokol Kolgjini.
Me këtë rast përshëndetën Prefekti i Qarkut z.Zenel Kuçana dhe zv. Ministri i Industrise e Tregtise i Republikës së Kosovës z Getuart Mjeku.
Në fund Kompleksi u vizitua nga pjesmarrësit.