Sot me datë 29.11.2021 në orën 10:00 në varrezat e dëshmorëve të qytetit të Kukës u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule. Në këtë ceremoni morën pjesë autoritetet e pushtetit vendor, veteranë dhe pasardhës të veteranëve LANÇ-it, përfaqësues të familjeve të dëshmorëve, ushtarak dhe qytetarë të qytetit Kukës.