Sot me datë 28.11.2021 në orën 10:00 në sheshin kryesor të qytetit të Bajram Currit, në bashkinë Tropojë, u ngrit në mënyrë ceremoniale, flamuri kombëtar. Në këtë ceremoni morën pjesë: Kryetari i Bashkisë Tropojë z. Rexh Byberi, N/Prefekti i Tropojës z. Mujë Gosturani, N/Kryetari i bashkisë Tropojë Kujtim Rexha si dhe drejtues të institucioneve të tjera shtetërore.