Posts grid page

Gëzuar Fitër Bajramin!
May 13, 2021

Të nderuar besimtar të besimit Islam ! Gëzuar Fitër Bajramin ! Agjerimi dhe ushtrimi i riteve fetare edhe këtë vit eshte diktuar Continue reading

5 Maj, homazhe dhe kurora me lule në ditën e Dëshmorëve të Atdheut, …
May 10, 2021
Sot me datë 5 Maj, ditën e Dëshmorëve të Atdheut, autoritetet vendore së bashku me organizatat e veteranëve të LANÇ-it Continue reading
Takim me Taskë-Forcën Vendore të Luftës kundër Kultivimit e Trafikimit të Kanabisit në Qarkun Kukës
April 28, 2021
Sot nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Z.Zenel Kuçana u zhvillua takimi me Taskë-Forcën Vendore të Luftës kundër Kultivimit e Continue reading
Inagurimi i varrezave të dëshmorëve në qytetin e Kukësit.
April 21, 2021
Sot në qytetin e Kukësit u bë inagurimi i riparimit të plotë të varrezave të dëshmorëve të punës dhe LANÇ Continue reading
Vizitë në aeroportin ZAID “FLATRAT E VERIUT”
April 12, 2021
Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana, inspektoi punimet që po bëhen në Aeroportin e Kukësit. Ky Aeroport ndërkombëtar i dyti Continue reading
Ceremoni simbolike ditëlindjeje në Administratën e Prefektit të Qarkut Kukës
April 7, 2021

Sot me një ceremoni simbolike dhe të thjeshtë Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana së bashku me administratën e tij, Continue reading

Gëzuar festën e Pashkëve!
April 4, 2021

Për të gjithë besimtarët e besimit katolik, Gëzuar festën e Pashkëve, qofshin Pashkë të bardha me fat e mbarësi për Continue reading

Vizitë në bashkinë Tropoje për ndjekjen e procesit të vaksinimit…
April 4, 2021

Sot Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana i shoqëruar nga Dr. Nj.V.K.Sh. z. Avni Boshnjaku dhe N/Prefekti i Bashkisë Tropojë Continue reading

Takim pune me drejtuesit e degëve territoriale.
March 18, 2021
Sot me dt. 18/3/2021 Prefekti i Qarkut z. Zenel Kuçana,zhvilloi takim pune me drejtuesit e degëve territoriale dhe institucioneve të Continue reading