Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2339

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2343

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3166

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/ultimate-tables/init.php on line 825

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Richer_TinyMCE_Shortcodes has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/tinymce/tinymce-shortcodes.php on line 10

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sidebar_generator has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/sidebar-generator.php on line 29

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_embed has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/embed.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_facebook has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/facebook.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_flickr has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/flickr.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_instagram has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/instagram.php on line 3

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_sponsor has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/sponsor.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_contact has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/contact.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_portfolio has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/portfolio.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; widget_latestposts has a deprecated constructor in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/themes/richer/framework/inc/widgets/latestposts.php on line 4

Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/prefektrurakukes/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111
Home | Prefekti i Qarkut Kukës - Home – Prefekti i Qarkut Kukës

Home

Prefektura Qarku Kukës

Profili i Prefektit të Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana

Datëlindja : 17.05.1956.
Lindur në Tropojë banues në Tiranë
Gjendja shoqërore : I martuar me dy femijë.
Arsimimi: I lartë ushtarak

Përvoja në punë :
1997-1998: Komandant Brigade në Tropojë
2000-2004: Komandant i Rregjimentit Raketave dhe Artilerisë K/Ajrore Marikaj Tiranë.
2006-2008: Komandant i Detashmentit (Brigadës) së Raketave në Tiranë.
Tituj nderi: Për kontribute të veçanta mban statusin  Veteran i Luftës së UÇK Kosovë.

Me Vkm nr 630 datë 01.11.2017 Emërohet Prefekt i Qarkut Kukës.

Qarku Kukës

Prefektura e Qarkut të Kukësit është një nga 12 prefekturat në Shqipëri dhe ka në total një sipërfaqe prej 2.373 km² dhe një popullsi përafërsisht prej 115.600 banorësh. Prefektura e Qarkut të Kukësit përbehet nga 3 bashkitë: Kukës,Tropojë dhe Has.

Lajmet e fundit