60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

19

November

Takime të Prefektit të Qarkut, inspektime në terren dhe pjesmarrje në ceremoni festive.

 

Takime të Prefektit të Qarkut, inspektime në terren dhe pjesmarrje në ceremoni festive.

1-Me date 14.11.2018 ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluan takime te vecanta me drejtues te Institucioneve te ndryshme ne nivel vendor si dhe me drejtues te degeve territoriale ne te cilat u raportua per punen e bere gajte muajit Tetor dhe fillim Nentori si dhe u be nje parashikim edhe per detyrat ne te ardhmen.Nga ana e Prefektit te Qarkuit Kukes u kerkua nje pune e vazhdueshme per permbushjen e detyrave

Read more

17

November

Ceremoni zyrtare e ri-varrimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut Enver Grosha.

 

Ceremoni zyrtare e ri-varrimit të eshtrave të Dëshmorit të Atdheut Enver Grosha.

Me date 17 Nenotr 2018 ne hollin e Pallatit te Kultures “Hasan Prishtina”Kukes u organizua ceremonia e rivarrimit te eshtrave te Deshmorit te Atdheut Enver Grosha.Merrte pjese ne kete ceremoni zyrtare Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana,Kryetari i Keshillit te Qarkut z Abedin Oruçi,Sekretari i Pergjithshem i Bashkise Kukes z Bujar Muçmataj si dhe shume kolegë ish-ushtarake,veterane,pas-ardhes te familjeve te deshmoreve qytetare kuksianë si te ftuar te shumte Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi

Read more

06

November

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana . Nëntor 2018.

 

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana . Nëntor 2018.

1-Takim me alpinistë të Republikës së Kosovës vizitë në bjeshkët e Shishtavecit. 05.11.2018.
Me dt 05.11.2018 ,një grup prej 50 vetash organizuar nga Shoqëria Bjeshkatare Alpiniste  (SHBA) Gjilan Kosovë ishin vizitor në parkun natyror Korab-Koritnik, zona Shishtavec  Kukës. Grupi u prit dhe u përshëndet edhe nga  Prefekti i Qarkut Kukës z. Zenel Kuçana te ura mbi lumin Luma. Më pas grupi u shoqërua nga punonjës të ADZM  dhe të policisë. Deri në Shishtavec udhëtimi u bë me autobuz. Në

Read more

05

November

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Ne kuader te festimeve te “Vitit te Skenderbeut”me inisiativen e Prefektit te Qarkut Kukes z Zenel Kuçana me date 05.11.2018  u zhvillua nje takim me disa nga sportistet veteranê elitarë te Kukesit.Ishin nje plejade e tërë sportistesh pothuajse nga te gjitha llojet e sportit ( mundje, ski , futboll, volejboll, basketboll, alpinizem ,shah etj.) që moren pjese ne kete ceremoni te thjeshtë. Prezantimin në slajte te materialit te pregatitur e beri Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te

Read more

01

November

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

 

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

1-Me date 26.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne shkollen 9 vjecare “Riza Spahiu”ne Kukes me rastin e 25 vjetorit te kesaj shkolle.Mernin pjese ne kete takim edhe drejtues te institucioneve vendore ,te pushtetit lokal si dhe prinder e mesues.Ne kete takim z Kuçana pershendeti te pranshmit dhe ju uroj stafit pedagogjik te shkolles suksese ne detyren e larte te formimit te brezit te ri me dije.

2-Me date 30.10.2018 z Kuçana

Read more

31

October

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

 

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

Me date 30 dhe 31 Tetor 2018 Qeveria Shqiptare organizoi takime dhe mbledhjen e saj ne Qarkun Kukes.Me date 30.10.2018 ora 16.00 Kryeministri Edi Rama I shoqeruar nga Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje takim ne bashkine e Hasit ne nje degjesë publike ne lidhje me punen e bere nga e qeverise shqiptare ne funksion te denoncimeve te ardhura ne portalin “Per Bashkeqeverisjen me Qytetaret”.Ne kete takim kryeministri paraqiti shembuj te qytetareve qe ishin ne

Read more

29

October

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

 

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes me date 29.10.2018 u zhvillua takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile me antaret e ketij komisioni.Ne kete takim z Kuçana pasi beri nje paraqitje te situates se EC ne shkalle Qarku kerkoi nje informacion për gjendjen aktuale dhe për të masat e duhura per te perballuar me sukses situaten qe mund te krijohet nga dimri qe po afron dhe nga bllokimi rrugeve.

Nga

Read more

23

October

Takim sensibilizues në shkollën Mesme të Bashkuar ‘Ymer Mata” Zapod.Datë 23.10.2018.

 

Takim sensibilizues në shkollën Mesme të Bashkuar ‘Ymer Mata” Zapod.Datë 23.10.2018.

Ne vijm te zhvillimit te aktiviteteve te planifikuara per nder te Muajit Tetor Antitrafik me date 23.10.32018 ne zbatim te kalendarit mujor,u zhvillua nje takim ne shkollen e Mesme te Bashkuar “Ymer Mata”Zapod te Bashkise Kukes.Ne kete shkolle me klasat e 10-ta dhe te 11-ta u zhvillua nje bashkebisedim me tematike”Luften kunder Trafikimit te Personave”

Z Abdulla Domi ne cilesine e Kryetarit te TTAT prane Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u foli nxenesve te pranishem per angazhimin e Qeverise Shqiptare

Read more

22

October

Takim në Drejtorinë Rajonale të Shëndetësisë për Luftën Kundër Trafikimit të Personave.

 

Takim në Drejtorinë Rajonale të Shëndetësisë për Luftën Kundër Trafikimit të Personave.

Me date 22.10.2018 ne ambientet e Drejtorise Rajonale te Shendetesise Kukes u zhvillua  nje takim i zgjeruar ne lidhje me detyrat e sektorit te shendetesise , punen e bere nga stafi i kesaj drejtorie deri tani dhe vazhdimin e aktiviteteve pergjate gjithe vitit ne evidentimin e rasteve te personave te trafikuar apo ne rrisk trafikimi gjate punes rutinë.
Ne kete takim per rendesine e kesaj fushate ndergjegjesuese per Luften Kunder Trafikimit te Personave nga ana e antares se TTAT znj

Read more

22

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.Tetor 2018

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.Tetor 2018

1-Me date 17.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne lokali Bar Amerika me perfaqeues te bisnesit dhe te ftuar te tjere nje kete takim te organizuar nga ana Drejtorise Vendore te Policise se Qarkut Kukes ku u diskutua situata e rendit dhe e sigurise ne Qarkun Kukes. Ne takim u tha se rendi dhe siguria eshte mjaft e mire dhe e garantiuar por u kerkua nga bisneset te zbatojne detyrimin

Read more