60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

07

March

Prefektura Kukës në zbatim të Urdhërit të Kryeministrit për therrjen e kafshëve dhe tregëtimit të tyre

Ne zbatim te Urdherit te Ministrit te Bujqesise nr 567 pro date 26.01.2017 si dhe Planit te Veprimit te Prefektures Kukes dt 20.02.2016,Task-Forca e ngritur nga Prefektura Kukes ka kryer inspektim per te verifikuar kushtet higjenike ne te cilat theren bagetia,transportohen dhe shitet mishi e nenproduktet e tij me date 25 dhe 26.02.2017.

1-Ne Bashkine Kukes :

Ne baze te informacioneve te ardhura nga Grupi i Punes nuk rezulton te theren bageti jashte ambienteve te percaktuara nga ana e bashkise.

Bagetite theren ne thertoret private te licensuara te z Admir Duraku si dhe

Read more

16

February

Takim me Antaret e Komitetit Rajonal dhe Tryezes Teknike Antitrafik.

Sot me date  15.02.2017 ora 11.00 u zhvillua ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Komitetit Rajonal dhe ato te Tryezes Teknike Antitrafik per punen e e bere gjate vitit 2016 si dhe miratimin e Planit te Veprimit 2017. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te KRAT dhe TTAT te:Keshillit te Qarkut,te Drejtorise [...]
Read more

10

February

Analiza Vjetore e Prefekturës Kukës

Me datë 08.02.2017 ora 11.00 në sallën e takimeve të Prefektures Kukës u zhvillua Analiza Vjetore e punës së këtij Institucioni. Ne këtë analizë merrnin pjesë Prefekti i Qarkut Kukës z Liman Morina , Nënprefekti i rrethit Tropojë z Mustaf Tahiraj ,Nënprefekti i rrethit Has z Selman Geca si dhe gjithë punonjësit e Administratës së [...]
Read more

10

January

Inspektim ne terren nga Shtabi i Emergjencave Civile te Prefektures Kukes.

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara nga takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile nga data 04.01.2017 e ne vazhdim Shtabi i Emergjencave Civile i perbere nga z Abdulla Domi Sekretar i Pergjithshem z Azem Tema Sektori i Emergjencave Civile dhe z Ilmi Lisha Sektori i Monitorimit te Kompetencave Vendore kane zhvilluar [...]
Read more

06

January

Takim me Antaret e Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile.

Prefekti i Qarkut Kukes z Liman Morina sot me date  04.01.2017 ora 15.00 zhvilloi ne Institucionin e Prefektit nje takim me Antaret e Komisionit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile. Ne kete takim merrnin pjese Perfaqesues te Bashkise Kukes,te Drejtorise Vendore te Policise dhe te Sektorit te Qarkullimit Rrugor,te DAR,te Drejtorise Rajonale Spitalore dhe [...]
Read more

29

December

Urim i prefektit për Vitin e Ri 2017

URIM I P R E F E K T I T T Ë Q A R K U T K U K Ë S P Ë R V I T I N E RI 2017 Të dashur Qytetarë të Qarkut Kukës. Të nderuar Punonjës të Policisë,të Mbrojtjes Rajonale ,të Administratës Qendrore dhe Vendore,të Shëndetësisë dhe [...]
Read more

22

December

Takim konsultativ mbi problematikat e portalit “Stop Korrupsionit.al”.

Sekretari i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi si Pike Kontakti e Kordinatorit Kombetar  te Luftes Kunder Korrupsionit mori pjese me dt 22.12..2016 ora 11.00 ne nje takim te organizuar në Kryeministri nga Ministri i Shtetit per Çeshtjet Vendore me teme: Takim konsultativ mbi problematikat e portalit “Stop Korrupsionit.al”. Ne kete takim n [...]
Read more

15

December

Fuqizimi i Strukturave Lokale Shtetërore në Mbrojtje të Viktimave të Trafikimit Shqipër

"Fuqizimi i Strukturave Lokale Shtetërore në Mbrojtje të Viktimave të Trafikimit Shqipëri” Sekretari i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi mori pjese në një aktivitet të fundit të këtij projekti, në konferencën përmbyllëse e cila u organizua në datën 15 Dhjetor 2016, në mjediset e Hotel Rogner,në orën 09:30.   Ne kete takim ishin te pranishen zv [...]
Read more

01

December

Takim me IDM

Sekretari i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit z Abdulla Domi me tagrin e Pikes se Kontaktit te Kordinatorit Kombetar te Luftes Kunder Korrupsionit mori pjese sot dt 30.11.2016 ne nje takim te organizuar ne Kukes nga IDM  ( Instituti per Demokraci dhe Ndermjetesim) me mbeshtetjen e OSBE-së me teme : ” Kuadri rregullator kunder korrupsionit [...]
Read more

01

December

Prefekti i Qarkut Z.Morina mori pjesë në ceremonin perkujtimore (Homazhe dhe Vendosje Kuroresh) ne Varrezat e Deshmoreve

Me date 29.11.2016 Prefekti i Qarkut z Morina mori pjese ne nje ceremoni perkujtimore (Homazhe dhe Vendosje Kuroresh) ne Varrezat e Deshmoreve te Atdheut ne Kukes duke mbajtur edhe nje fjale pershendetese ne respekt dhe ne nderim te te reneve per clirimin e atdheut.Ne kete takim ishte i pranishem edhe deputeti z Vexhi Mucmataj. Ne [...]
Read more