60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

03

July

Inspektime në Spitalin Rajonal Kukës dhe në Has e Tropojë,si dhe në farmacitw veterinere

                    PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Inspektime në Spitalin Rajonal Kukës dhe në Has e Tropojë,si dhe në farmacitw veterinere

Në bazë të një Plani Pune të planifikuar me datë 03.07.2018 Koordinatori i Përgjithshëm i Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës z Abdulla Domi së bashku me Nënprefektin e Hasit z Selman Geca si dhe Përgjegjësin e Sektorit të Monitorimit të Kompetencave Vendore dhe Funksioneve te Deleguara z Ilm Lisha zhvilluan inspektime ne Spitalin Rajonal Kukës dhe në Spitalet Rajonale Tropojë dhe Has mbi

Read more

29

June

Takim në “Tirana International Hotel”, për eventin e nënshkrimit të “Thirrjes për Veprim”

                             PREFEKTI I QARKUT KUKËS

 

Takim në “Tirana International Hotel”, për eventin e nënshkrimit të “Thirrjes për Veprim”

Nën kujdesin e Ministrit të Brendshëm, Z. Fatmir Xhafaj, në datë 29.06.2018, ora 10:00, tek Tirana International Hotel, u zhvillua  eventi për nënshkrimin e “Thirrjes për Veprim” kundër punës së detyruar, skllavërisë moderne dhe trafikimit të qenieve njerëzore.
Në këtë takim nga ana e Institucionit të Prefektit të Qarkut Kukës merrte pjesë edhe Koordinatori i Përgjithshëm Z. Abdulla Domi i cili në seancën e diskutimeve foli mbi

Read more

26

June

Analizë 6 mujore mbi punën e bërë nga Komiteti Rajonal dhe Tryeza Teknike Antitrafik.

 

                           PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Analizë 6 mujore mbi punën e bërë nga Komiteti Rajonal dhe Tryeza Teknike Antitrafik.

Me datë 26.06.2018 ora 11.00 në Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i Komitetit Rajonal dhe i Tryezes Teknike Antitrafik per te bere nje analize te punes per 6 mujorin e parë të vitit 2018.
Fjalen e hapjes se ketij takimi e beri Prefekti i Qarkut Kukës z Zenel Kuçana i cili porositi te gjithe antarët te

Read more

21

June

Takim i rradhës së Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Qarku Kukës.

                    PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Takim i rradhës së Komitetit Rajonal të Zhvillimit të Turizmit Qarku Kukës.

Ditën e enjte me datë 21.06.2018 ora 1200 në Institucionin e Prefektit të Qarkut Kukës u zhvillua mbledhja e Komitetit Rajonal të Turizmit.Në këtë takim u diskutua per punen e bere dhe mbi masat e marra për menaxhimin e sezonit turistik veror 2018.
Pas hapjes se takimit nga Prefekti i Qarkut z Kuçana u be prezantimi i materialit nga ana e Koordinatorit te Përgjithshem te Institucionit te

Read more

15

June

Vizitë në Komunitetin Mysliman Kukës me rastin e Festës së Fitër Bajramit.

                            PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Vizitë në Komunitetin Mysliman Kukës me rastin e Festës së Fitër Bajramit.

Me rastin e festes se Fiter Bajramit me date 15.06.2018 ne ambientet e Myftinisë se Rrethit  Kukes,Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes z Abdulla Domi se bashku me Pergjegjesin e Sektorit te Kompetecave Vendore z Ilmi Lisha,zhvilluan nje vizite dhe uruan drejtuesit dhe perfaqesuesit e ketij komuniteti per kete dite feste.
Me kete rast perfaqesusesit e Institucionit

Read more

13

June

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës.

                               PREFEKTI I QARKUT KUKËS

Takim me Organin Këshillues të Prefektit të Qarkut Kukës.

Ne vazhdim te takimeve me Organin Keshillues te Prefektit sot me date 13.06.2018 ora 12.00 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua takimi i muajit Qershor me rend dite :
Puna ne subjektet minerare te Qarkut Kukes,problematika dhe rekomandime.
Takimin e hapi Prefekti i Qarkut i cili pasi falenderoi pjesëmarrësit në këtë takim theksoj se Qeveria Shqiptare i konsideron bizneset e subjektet minerare

Read more

13

June

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

                              PREFEKTI I QARKUT KUKES

Takim i Task Forcës Vendore të Luftës Kundër Kultivimit dhe Trafikimit të Kanabis.

Me date 13.06.2018 ora 10.00 ne sallen e takimeve te Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u zhvilluar takimi i rradhes i Task Forces Vendore te Luftes Kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabis.Ky takim u drejtua nga Prefekti i Qrakut z Kuçana i cili qe ne fillim pergezoi strukturat e Policise Vendore te Policise dhe ato te Kufirit

Read more

08

June

Takim dhe vizitë pune në Kukës dhe Prizren nga Prefektët e Republikës së Shqipërisë

                           PREFEKTI I QARKUT KUKES

Takim dhe vizitë pune në Kukës dhe Prizren nga Prefektët e Republikës së Shqipërisë

Ne kuader te 140 vjetorit te Lidhjes Shqiptare te Prizrenit,dhe ne vazhdim te njohjes dhe shkembimit te eksperiencave ne mesh Institucionesh,me ftese te Prefektit te Qarkut z Zenel Kuçana me daten 08.06.2018 erdhen per vizite ne Kukes Prefektet ne detyre te Republikes se Shqiperise.
Ne kete takim pune ishte i pranishem edhe gjeneral Sander Lleshi keshilltar i Kryeministrit

Read more

06

June

Takim një grup nxënësish të shkollës së mesme “Havzi Nela” Kukës.

                            PREFEKTI I QARKUT KUKES

Ne kuader te aktiviteteve me rastin e” Vitit te Skenderbeut” dhe te 140 vjetorit te Lidhjes Shqiptare te Prizrenit,me date 06.06.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana priti ne nje takim koktej ne sallen e takimeve te Institucionit ,nje grup nxenesish te shkolles se mesme “Havzi Nela” Kukes se bashku me nendrejtoreshen e shkolles mesuesen Vjollca Gashi te cilet nga data 24.05.2018 deri me date 28.05.2018 ishin pjesmarres ne nje

Read more

25

May

Takim me Prefektet qe kane sherbyer ne Prefekturen e Qarkut Kukes.25.05.2018.

                               PREFEKTI I QARKUT KUKES

 

Takim me Prefektet qe kane sherbyer ne Prefekturen e Qarkut Kukes.25.05.2018.

Me date 25.05.2018 ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes u zhvillua nje ceremoni e vecante per vleresimin e Prefekteve qe kane sherbyer nder vite ne kete Institucion.Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana priti ne zyren e tij Prefektet Selman Agolli,Qemal Elezi,Elez Maçi,Ramë Hoxhaj si dhe Safet Gjici.Prefekte te tjere edhe pse paten ftesa nga ana jone,per arsye personale dhe angazhime

Read more