60-vjetori i fillimit të transmetimit në Radio Kukësi

05

November

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Aktivitet në Institucionin e Prefektit të Qarkut me sportistë veteranë elitar të Kukësit.

Ne kuader te festimeve te “Vitit te Skenderbeut”me inisiativen e Prefektit te Qarkut Kukes z Zenel Kuçana me date 05.11.2018  u zhvillua nje takim me disa nga sportistet veteranê elitarë te Kukesit.Ishin nje plejade e tërë sportistesh pothuajse nga te gjitha llojet e sportit ( mundje, ski , futboll, volejboll, basketboll, alpinizem ,shah etj.) që moren pjese ne kete ceremoni te thjeshtë. Prezantimin në slajte te materialit te pregatitur e beri Koordinatori i Pergjithshem i Institucionit te Prefektit te

Read more

01

November

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

 

Aktivitete të Prefektit të Qarkut dhe të Koordinatorit të Përgjithshëm.Tetor-Nëntor 2018

1-Me date 26.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne shkollen 9 vjecare “Riza Spahiu”ne Kukes me rastin e 25 vjetorit te kesaj shkolle.Mernin pjese ne kete takim edhe drejtues te institucioneve vendore ,te pushtetit lokal si dhe prinder e mesues.Ne kete takim z Kuçana pershendeti te pranshmit dhe ju uroj stafit pedagogjik te shkolles suksese ne detyren e larte te formimit te brezit te ri me dije.

2-Me date 30.10.2018 z Kuçana

Read more

31

October

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

 

Takime të Kryeministrit Edi Rama dhe mbledhje e Qeverisë Shqiptare në Kukës 30-31.10.18

Me date 30 dhe 31 Tetor 2018 Qeveria Shqiptare organizoi takime dhe mbledhjen e saj ne Qarkun Kukes.Me date 30.10.2018 ora 16.00 Kryeministri Edi Rama I shoqeruar nga Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana zhvilloi nje takim ne bashkine e Hasit ne nje degjesë publike ne lidhje me punen e bere nga e qeverise shqiptare ne funksion te denoncimeve te ardhura ne portalin “Per Bashkeqeverisjen me Qytetaret”.Ne kete takim kryeministri paraqiti shembuj te qytetareve qe ishin ne

Read more

29

October

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

 

Takim me Komisionin e Planifikimit dhe Përballimit të Emergjencave Civile . 29.10.2018

Ne zbatim te detyrave te ngarkuara ne Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes me date 29.10.2018 u zhvillua takimi i Komisonit te Planifikimit dhe Perballimit te Emergjencave Civile me antaret e ketij komisioni.Ne kete takim z Kuçana pasi beri nje paraqitje te situates se EC ne shkalle Qarku kerkoi nje informacion për gjendjen aktuale dhe për të masat e duhura per te perballuar me sukses situaten qe mund te krijohet nga dimri qe po afron dhe nga bllokimi rrugeve.

Nga

Read more

23

October

Takim sensibilizues në shkollën Mesme të Bashkuar ‘Ymer Mata” Zapod.Datë 23.10.2018.

 

Takim sensibilizues në shkollën Mesme të Bashkuar ‘Ymer Mata” Zapod.Datë 23.10.2018.

Ne vijm te zhvillimit te aktiviteteve te planifikuara per nder te Muajit Tetor Antitrafik me date 23.10.32018 ne zbatim te kalendarit mujor,u zhvillua nje takim ne shkollen e Mesme te Bashkuar “Ymer Mata”Zapod te Bashkise Kukes.Ne kete shkolle me klasat e 10-ta dhe te 11-ta u zhvillua nje bashkebisedim me tematike”Luften kunder Trafikimit te Personave”

Z Abdulla Domi ne cilesine e Kryetarit te TTAT prane Institucionit te Prefektit te Qarkut Kukes u foli nxenesve te pranishem per angazhimin e Qeverise Shqiptare

Read more

22

October

Takim në Drejtorinë Rajonale të Shëndetësisë për Luftën Kundër Trafikimit të Personave.

 

Takim në Drejtorinë Rajonale të Shëndetësisë për Luftën Kundër Trafikimit të Personave.

Me date 22.10.2018 ne ambientet e Drejtorise Rajonale te Shendetesise Kukes u zhvillua  nje takim i zgjeruar ne lidhje me detyrat e sektorit te shendetesise , punen e bere nga stafi i kesaj drejtorie deri tani dhe vazhdimin e aktiviteteve pergjate gjithe vitit ne evidentimin e rasteve te personave te trafikuar apo ne rrisk trafikimi gjate punes rutinë.
Ne kete takim per rendesine e kesaj fushate ndergjegjesuese per Luften Kunder Trafikimit te Personave nga ana e antares se TTAT znj

Read more

22

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.Tetor 2018

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.Tetor 2018

1-Me date 17.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne lokali Bar Amerika me perfaqeues te bisnesit dhe te ftuar te tjere nje kete takim te organizuar nga ana Drejtorise Vendore te Policise se Qarkut Kukes ku u diskutua situata e rendit dhe e sigurise ne Qarkun Kukes. Ne takim u tha se rendi dhe siguria eshte mjaft e mire dhe e garantiuar por u kerkua nga bisneset te zbatojne detyrimin

Read more

17

October

Marshim në bulevardin kryesor të bashkisë për luftën kundër trafikimit të personave.

Me rastin e 18 Tetorit “Dites Europiane te Luftes Kunder Trafikimit te Personave” me date 17.10.2018 ne segmentin rrugor Ish shtepia e ushtarakeve–Sheshi perpara pallatit te kultures u zhvillua nje marshim sensibilizues me nxenes te shkollave 9 vjeçare te bashkise Kukes dhe perfaqesues te Institucioneve te tjera qe jane pjese perberese e Tryezes Teknike Antitrafik në Institucionin e Prefektit te Qarkut Kukes.Nxenesit kishin pregatitur pankarta dhe banera me foto dhe vizatime per te sensibilizuar ne luften kunder ketij fenomeni dhe pati nje pjesmarrje te kenaqshme e kete aktivitet.Perpara Pallatit te

Read more

17

October

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

Takime dhe aktivitete të Prefektit të Qarkut Kukës z Zenel Kuçana.

1-Me date 12.10.2018 Prefekti i Qarkut Kukes z Zenel Kuçana mori pjese ne nje aktivitet te zhvilluar ne Hidrocentralin e Fierzes Tropoje me rastin e 40 vjetorit te inagurimit te fillimit te punes se këtij hidrocentrali.Me kete rast u zhvillua nje koktej nga ana drejtuesve te ketij hidrocentrali si dhe u inspektuan salla e komandimit dhe ambientet e tjera te kesaj vepre.

Po me kete date Prefekti Kuçana mori pjese ne aktivitetin e zhvilluar ne sheshin para pallatit te kultures Tropoje

Read more

15

October

Luften kunder Trafikimit te Personave

 

Me date 15.10.32018 ne zbatim te kalendarit mujor,u zhvillua nje takim ne shkollen 9 vjeçare “Ali Podrimja” ne Bashkine Tropoje.Ne kete shkolle me inisiativen e vete nxeneseve u zhvillua nje ore e hapur me tematike”Luften kunder Trafikimit te Personave” Nje aktivitet per tu pasur zili per nga menyra e organizimit dhe e zhvillimit ne kete shkolle.

Merrnin pjese ne kete aktivitet z Abdulla Domi Kryetar i TTAT,Z Selman Geca dhe Granit Kurmekaj Nenprefekt te rretheve Has dhe Tropoje,Perfaqesuesi i DAR Kukes z Fitor Ollomani,Perfaqesues te ZA Tropoje si dhe te ftuar

Read more